Elérhetőségek

100% Gránátalma Koncentrátum

Karácsony Róbert: +36/70/778-1452
Benke Roland:
+36/20/379-3399
Benke László: +36/20/383-7417
E-mail:
benkefuvar2009@gmail.com
benkefuvar@t-online.hu
hello@drtvmediakft.com
További információk


A gránátalma hatása


Kutatások szerint a gránátalma antioxidáns hatása háromszor akkora mint a vörösboré vagy a zöldteáé. Nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, C vitamint, flavunoidokat és gyümölcscukrot. Az egyik leggazdagabb forrása az ellagsavnak. A gránátalma gyulladáscsökkentő és immunrendszer stabilizáló hatással bír. A szív és érrendszer legjobb barátja, mivel segít megtartani az érfalak rugalmasságát, így biztosítja a vér megfelelő áramlását. Csökkenti az LDL (rossz) koleszterinszintet és az érfalakra lerakódó plakkokat, ezáltal segítséget nyújthat az érelmeszesedés megelőzésében.

Tartalmaz ugyan gyümölcscukrot, de nem emeli meg a vércukor szintet. Kutatások eredményei szerint feltételezhető, hogy a gránátalma sürítmény képes megelőzni a cukorbetegséget, ugyanis csökkenti az inzulinrezisztenciát, a cukorbetegség egyik rizikófaktorát.

Segíti az egészséges bélműködést, nyugtatólag hat a gyomorra. Bőségesen tartalmaz vasat, ezért vérszegénység ellen is hatásos.

A legújabb kutatások szerint a sűrítményben található biomolekulák metabolitja, az Urolitin A segíthet lassítani bizonyos öregedési folyamatokat.

A gránátalmában megtalálható polifenolok: tanninok, kvercetinek, antociánok, valamint az ellagsav bizonyítottan erős daganatmegelőző hatással bírnak. Javíthatják az egészséges sejtek túlélését, valamint a rákos sejtek pusztulását is képesek előidézni. Megakadályozzák a tumorok növekedését, és az áttétek képződését. Kutatások szerint a gránátalma hatóanyagai megakadályozzák egyes daganattípusok növekedését, főként bőrrák, emlőrák, dohányzás okozta tüdődaganat, méhnyakrák és prosztatarák esetében.


Megjelent a vitalitáswebáruház új videója, amiben Dr. Gothárd Csaba beszél a legújabb termékünkről, amely 9 kg áfonyát, és 9 kg gránátalmát tartalmaz.

 

 

 
Vissza az előző oldalra!
100% Gránátalma Koncentrátum - Magyar100% Gránátalma Koncentrátum - Angol